världens bästa jobb

jag trivs på vårt bageri i GöteborgJag kan ganska självsäkert säga att jag nog har ett av världens bästa jobb, det är i alla fall min åsikt. Det är nämligen så att jag jobbar som bagare på ett bageri i Göteborg och jag trivs så bra på mitt jobb.

Jag kunde inte önskat mig bättre kollegor

Det är nämligen mina två bästa vänner som jag jobbar här med, vi öppnade det här bageriet tillsammans mer som en hobby då vi alla tre hade andra jobb också, så tanken var att vi alla skulle vara här ungefär 50% och så skulle vi ha anställda som jobbade resten av tiden. Men tydligen hade Göteborgs befolkning saknat ett bageri just här för affärerna rullade igång med en väldig fart direkt. Vi kunde aldrig tänka oss att det skulle gå såhär bra.

Så alla tre slutade på våra gamla jobb för att satsa hel hjärtat på vårt lilla bageri. Jag gick faktiskt en utbildning som bagare direkt när jag hade slutat gymnasiet, mest för att jag tyckte det var kul att baka och för att jag skulle ha något att göra, men jag hade aldrig några planer på att bli bagare. Mina två vänner har hållit på att utbilda sig nu under tiden så att vi alla ska kunna baka och stå i kassan, så vi får lite variation i arbetet.

Förutom att baka så måste det bästa med vårt bageri vara alla underbara människor som kommer in och handlar av oss, dom är så otroligt glada och trevliga. Det kommer in mycket nya människor men sen har vi också många stammisar som kommer in väldigt ofta, en del kommer till och med varje dag.

Att öppna vårt bageri i Göteborg kan vara det bästa beslutet jag har tagit!

kika in på den här hemsidan: bagerigöteborg.se

© 2016 A MarketPress.com Theme