Vad kommer hända med WeSC?

Det är oroligheter i det svenska företaget WeSC. Under sensommaren har det rapporterats förluster och styrelseavgångar. Så vart är WeSC på väg?

Det svenska företaget WeSC som är ett modeföretag med produkter som jackor, byxor, tröjor, hörlurar och mycket mer. De har egna butiker samt försäljning i andra butiker.

Först ut kom det att WeSC nuvarande VDn , Greger Hagelin, inte ställer upp i omval för styrelsen som ska äga rum den 4 oktober. Den framgår även att det är fler styrelse medlemmar som väljer att inte fortsätta sina styrelse uppdrag. Då börjar spekulationer om vad som håller på och hända med WeSC. Och hur dess framtid kommer blir när flera lämnar styrelsen. Med det samma kom det nya namn för styrelseuppdragen. Ett av dem är POCs grundare, som också är ett svenskt företag som har växt snabbt. Mer om detta läs här.

Efter detta kom det även rapporter om att WeSC gått med förlust. Troligen kan det vara av den anledningen som styrelsemedlemmar val att avgå. Något är det ju som beror på att de har gått med förlust, så kanske att VDn har förstått att det behövs nytt blod i företaget för att det ska ske förändringar och vända förlusten mot vinst. Visserligen är det inte många företag som går med vinst nu när världsmarknaden är ostabil, men WeSC är några som verkligen sticker ut ur mängden av företag som har gott med förlust.

© 2016 A MarketPress.com Theme