Telisol.net

TelisolHar ni tänkt på hur mycket som egentigen sköts via facebook? Från att ha varit en sida där man kan kasta får och annat på sina bekanta och andra okända vänner, så är det idag en sida för vänner att hålla koll på varandra och för företag att annonsera.

Annonser är till exempel något som kan vara fruktansvärt irriterande, men på senaste tiden har jag insett att det helt beror på vilken typ av annons det är. Alla dessa, ”bli smal, lär dig hemligheten” annonser, de klarar jag mig helt ärlig talat utan. Men på senare tid har även seriösa företag börjat annonsera om jobb där. Det är något jag kan tycka är helt underbart.

Ett exempel på ett sådant företag, och ett företag jag snubblade över idag, det är Telisol. De har sitt huvudkontor i Malmö men har också kontor i både Göteborg och Kristianstad. Dessa annonserade om telefonförsäljare, ofta ett yrke för unga. Vad är då en bättre plats att annonsera på än en självklar mötesplats för just unga? De har en egen facebook sida, och här sätter de ut annonser för billiga telefoner, samt just arbetsplatsannonser. Ett bra och effektivt sätt. Kan jag ju tycka åtminstone.

Facebook är den självklara mötesplatsen för de flesta av oss, och de unga har svårt att låta bli att logga in flera gånger om dagen. Jag tror det kommer bli vanligare att i stort sett allting sköts via internet, och så småningom kommer det troligtvis att kännas konstigt att möta en annan människa. Att ta ställning till om denna utveckling är bra eller dålig är svårt. Det ena för väl med sig det andra, så är det väl alltid. Jag antar att det är upp till var och en att ta ställning för det man tycker om..

© 2016 A MarketPress.com Theme