Staket bildar en enhet av hus och trädgård

Hur man väljer att markera sin tomtgräns finns det nästan lika många varianter på som det finns husägare. Det finns otaliga varianter av häckar, mängder av olika staket, traditionella och klassiska. Det finns stängsel av diverse slag och husägare som helt sonika väljer att markera sin tomtgräns med ingenting alls. Mest dekorativt är antagligen en häck eller ett staket. Båda kräver en del underhåll, häcken måste ges näring och klippas, medan staketet måste målas om med jämna mellanrum. Vilket alternativ man föredrar beror på husets arkitektur och för all del på om man själv föredrar att klippa häck eller måla staket. Eller om man istället helt enkelt vill ha en underhållsfri lösning.

Stängsel särskilt passande för husägare med husdjur

Är man hundägare och gärna låter sin hund vara ute själv i trädgården finns det en typ av stängsel som kallas panelstängsel som passar bra för att hålla kvar hunden i trädgården. På www.stängselstockholm.nu/panelstangsel finns denna typ av stängsel, men det finns naturligtvis ett flertal återförsäljare i andra delar av landet. Panelstängsel finns i olika utföranden och kan på så vis väljas i ett utförande som blir ett naturligt inslag i ditt område. Det finns panelstängsel i olika höjder, färger, tjocklekar och med olika maskstorlekar i nätet.

Stängslet är också mycket praktiskt, eftersom det till skillnad från häckar och staket är praktiskt taget underhållsfritt och dessutom håller ditt husdjur kvar på tomten. Faktum är att många småbarnsföräldrar också uppskattar panelstängsel eftersom det också hindrar småbarn från att springa ut på den trafikerade vägen. Man bör förstås också komplettera stängslet med en passande grind, så att inte de små liven springer ut den vägen istället.

© 2016 A MarketPress.com Theme