Skruvat vuxit till att bli Nordens största e-handlare för bildelar

Sedan år 2008 har Skruvat vuxit till att bli Nordens största e-handlare för bildelar och diverse tillbehör. Varje vecka är det flera tusentals kunder som handlar i webshopen, och detta gör de till mycket rabatterade priser. Skruvat samarbetar med några utav Europas ledande leverantörer, vilket resulterar i att alla sidans besökare har möjlighet att ta del utav högkvalitativa bildelar till unika priser. Eller som Skruvat själv kallar dem – helt skruvade priser! Det finns bland annat reservdelar, biltillbehör, verktyg och däck till i alla ledande bilmärken. Där ibland finner vi till exempel Nissan, BMW, Skoda, Lexus, Volvo, Saab, Audi, Chrysler, Ford, Hyundai, Honda, Mercedes, Peugeot, Kia, Toyota, Jeep och många fler. Besök hemsidan för att se den utförliga listan. Att Skruvat idag har över 200 000 kvalitetsprodukter i sitt utbud är lätt att själv förstå, med tanke på hur många bilägare de är kapabla att tillfredsställa.

Bortsett från att Skruvat samarbetar med ledande leverantörer så samarbetar de också med ledande logistikföretag, de största bankerna och de ledande betalningsväxlarna. Detta garanterar deras kunder säkra köpupplevelser och snabba leveranser. Visst låter det nästan för bra för att vara sant? Grundarna Robert Risberg och Peter Jakobsson har verkligen lyckats med Skruvat. De har minst sagt valt partners med omsorg och tänkt ut hur deras möjliga kunder skall bli tillfredsställda och nöjda. Skruvat är verkligen till för alla, oavsett vad man är ute efter och hur intresset ser ut för bilar.

På hemsidan finns det som sagt i princip allt som man kan tänkas behöva till sin bil, men det är inte det enda. Något som gör Skruvat ännu bättre är att de listar alla sina samarbetspartners i form utav verkstäder. Om man har en bil som är i behov utav service eller reparation kan man enkelt klicka i att det är detta man behöver hjälp med, och därefter välja i vilka områden man är intresserad utav verkstäder. Man kan självklart även hitta verkstäder som utför olika monteringar, plåt- och lackarbete och däckbyten. Det finns även här några för allt. Om man vill utnyttja Skruvats unika priser kan man exempelvis beställa sina vinter- eller sommardäck hos Skruvat och skicka dem direkt till den verkstad man har för avsikt att besöka. På så sätt har man underlättat hela däckbytesprocessen och dessutom påbörjat den mycket billigare än vad man hade fått göra om man köpt däcken någon annanstans och behövt frakta dessa själv.

Skruvat tycker att det är viktigast att deras kundeder får en bra och positiv köpupplevelse och arbetar med att ge sina kunder bästa möjliga service. På hemsidan kan man läsa ”… då nöjda kunder är våra bästa ambassadörer.”, vilket de har absolut rätt i. Inga kunder – inga skruvade priser. Inga kunder – inget Skruvat.

© 2016 A MarketPress.com Theme