Nytt kontor i Helsingborg

När mitt företag behövde ett nytt kontor valde jag att söka mig till Helsingborg. Jag hade tidigare sett till att hålla verksamheten i mitt hemkära Malmö, men att välja att ha kontor i Helsingborg istället för i populära Malmö kändes som ett väldigt symboliskt drag – mitt företag hade nämligen som motto att aldrig gå med strömmen, att alltid vara innovativa och kreativa och att aldrig låta en kollektiv uppfattning styra verksamhetens framfart. Och mycket riktigt; jag började leta efter lokaler, och plöjde bokstavligen igenom hundratals sidor i jakt på de kontor Helsingborg hade att erbjuda. Min magkänsla var rätt: det visade sig finnas lokaler i överflöd. Söker du efter nytt kontor i Helsingborg kan jag passa på att tipsa om webbsidan www.kontorhelsingborg.nu – en sida jag själv använde mig av inför flytten.

Ett nytt kontor i Helsingborg kan hjälpa dig lägga tiden på annatNär vi valde kontor valde vi en lokal som var större än vad vi egentligen behövde. Detta för att det, i den långsiktiga planen, stod att vi skulle anställa fem nya medarbetare. Tack vare att vi valde ett kontor i Helsingborg kunde vi plötsligt anställa dessa fem personerna bra mycket tidigare än vad vi annars hade gjort. Dessutom kände jag att arbetskraften och moralen hos personalen ökade markant efter omlokaliseringen. De nya, fina och exklusiva lokalerna fick helt enkelt personalen att jobba märkbart hårdare, kanske för att det signalerade att vi alla är på väg någonstans, uppåt, högre, vad vet jag. Vi sitter aldrig still i livet, även om vi fysiskt inte rör oss. Vi är alltid på väg mot framtiden, och hur framtiden blir styr vi till stor del själva över. Jag brukade blanda in lite sådana filosofiska utsvävningar på våra möten för att inspirera till nya tankebanor, men jag tror inte att det egentligen sjönk in förrän vi faktiskt hade flyttat. Då förstod de vad jag menade direkt.

© 2016 A MarketPress.com Theme