Mitt bröllop

Längtar till mitt bröllop i MalmöSnart har det blivit dags för mitt och min killes bröllop, eller snart och snart om 4 månader är det dags och innan dess är det så mycket mer saker det ska ordnas med.

Det är stressigt

Min bröllops klänning hittade jag för nästan två månader sen, och den hade jag kollat ut redan innan min kille hade friat till mig. Jag har alltid tyckt att det varit kul att kolla på bröllopsklänningar, det är inte så att jag är någon giftas galen typ utan jag bara tycker att dem är så otroligt fina.Men det var skönt att jag redan hade sett den för då var den en sak mindre att göra, annars kan det ta tid att hitta klänning.

Annat som det ska ordnas med till bröllopet är lokal, jag har varit och kollat på många lokaler i Malmö (eftersom vi ska gifta oss i kyrkan i Malmö) och lyckades till slut hitta en som var jätte fin. Den är i lite gammalt stuk men ändå väldigt fräsch, inte alls så tråkig och fallfärdig som många lokaler kan vara. Eller i alla fall i Malmö kan lokalerna verkligen se hemska ut.

I lokalen skulle det få plats med 75 personer och denna lokalen rymde 100 personer vilket är perfekt för då har vi en yta över till dans och annat.

Mat och andra smågrejer som man också har på bröllop har vi överlämnat till en bröllopsexpert som är jätte duktig. Hon hjälpte en av mina vänner med hennes bröllop här i Malmö och allt blev hur bra som helst.

Kika in på hemsidan: bröllopmalmö.nu

© 2016 A MarketPress.com Theme