Marko – Företagsflytt Stockholm

Företagsflytt StockholmVi har anlitat en flyttfirma som utför företagsflytt, och som säger sig ha oerhört mycket erfarenhet från just detta, och jag hoppas bara verkligen att det är så. Som det ser ut just nu är jag fruktansvärt nervös för hur denna flytten skall gå, och det jag självklart mest är nervös över, det är om det kommer synas enormt i siffrorna.

En flytt är ju nämligen aldrig värt det om siffrorna störtdyker, men poängen nu är att vi får ett bättre läge med tillgång till fler kunder, och då kommer förhoppningsvis en stigning på lång sikt. Det är ju i alla fall det som vi hoppas på.

Personligen försöker jag att inte tänka så mycket på saken. Jag har gjort det jag kan göra, informerat alla våra kunder om flytten och berättat om den nya lokalen. Jag har annonserat i tidningen och jag har gjort reklam för nya öppningserbjudande. Jag har anlitat en flyttfirma som är specialister på företagsflytt här i Stockholm, och jag har packat ner alla våra produkter i välmarkerade lådor. Mycket mer än så kan jag ju faktiskt inte göra.

Så nu är det bara att låta flyttkillarna göra sitt, och hoppas på att både de och jag kan hålla vårt tidsschema. Det är viktigt att allting är i ordning till dess att dörrarna slås upp igen, och att våra tidigare kunder och förhoppningsvis en hel del nya, får en positiv uppfattning av den nya butiken och alla våra produkter. Visst mutar vi våra kunder lite med fantastiska erbjudanden på öppningsdagen, men det är vi och andra sidan inte ensamma om, det är nästan lite mer som att det hör till.

Så håll nu tummarna för oss, att allting går som det skall. Vi fortsätter i alla fall att vara positiva.

1 Comment

  1. Håller tummarna för er. Lycka till med er företagsflytt.

    Vänligen

    Peter W


    Reply to this comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2016 A MarketPress.com Theme