Mäklare Malmö – Malmöhusmäklare

För ett år sedan sålde jag min lilla lägenhet i Malmö. Jag älskade det där stället, och trots att det inte var stort så var det ändå mitt, på gott och på ont. Jag hade renoverat lägenheten från topp till tå, och den såg ut precis så som jag så länge hade önskat.

Tiden gick ju tyvärr, jag växte upp, behoven ändrades. Ja, ni vet troligtvis hur det blir. Så småningom var det dags att sälja, och jag tog kontakt med en mäklare. Jag valde samma mäklare som jag köpt bostaden av, dels för att jag redan kände till honom, dels för att köpet flöt på så smidigt.

En sak skall jag dock säga er, jag kommer aldrig mer att kontakta en mäklare på egen hand. Jag är en vuxen person, trots att jag kanske ser ut att vara ganska mycket yngre än vad jag är. Min mäklare behandlade mig som ett barn. Jag är dessutom inte den med temperament, utan jag väljer allt som oftast att strunta i saker jag retar mig på, bara för att jag inte orkar förstora dem. Jag tycker det är onödigt, framförallt när jag inte skall träffa personen igen.

Försäljningen blev i alla fall genomförd, jag fick mina pengar och sedan var det, det. Men ja, processen var dryg och stundtals löjlig. Min mäklare glömde informera mig om möten, han glömde informera om att utgångspriset blev mött och så vidare. Allt sådant som inte hade hänt om jag varit en medelåldersman med ett fast handelslag.

Nu är det i alla fall över, men det gav mig ändå en bitter eftersmak. Mäklare kommer jag aldrig att komma undan, men jag tänker åtminstone inte anlita en sådan på egen hand igen.

© 2016 A MarketPress.com Theme