Lägenhet Lund

Idag drar lägenhetsjakten äntligen igång. Jag borde kanske först av allt stiga ur sängen, men jag tänkte bara snabbt plita ner några rader. Dessutom är klockan inte speciellt mycket, så än så länge har vi gott om tid. Solen lyser dessutom starkt, så det kommer bli en förbaskat fin dag. Livet är härligt.

Idag är det alltså dags att gå på jakt efter den finaste lägenhet Lund kan erbjuda mig. Jag vet om att det kommer bli svårt, jag vet om att jag har rätt mycket emot mig, men jag tänker ändå testa. Jag är till exempel ingen student, så en studentlägenhet är alltså uteslutet. Jag är dock ensam, i ett förhållande men ensam, så jag behöver ändå en ganska liten lägenhet, dels för att jag inte behöver allt för mycket yta, dels för att det blir billigare. Tyvärr är det väl samma krav som alla Lunds studenter har, så där kommer det också bli något tufft.

Det bästa jag kan göra är alltså att ta på mig mitt allra vackraste leende, och sen bara börja knacka dörr. I stort sett. Kanske sätta upp lappar i trappuppgångar. I värsta fall så får jag väl börja som inneboende, och söka vidare under tiden.

Anledningen till att jag flyttar är egentligen att jag fått ett efterlängtat jobb i Lund. Visst kan jag bo kvar i min lägenhet i Malmö, det tar inte direkt så lång tid att pendla här emellan, men det är samtidigt lite av en ursäkt för att faktiskt komma bort härifrån.

Nej, nu väntar en stor kopp kaffe, och sen är det dags. Mina finaste kläder, mitt finaste leende, och en stor portion envishet, sen skall detta nog också gå bra!

Läs mer om Hyra lägenhet i Lund

© 2016 A MarketPress.com Theme