Kvalité och märken

Jag vet inte om det bara är jag som alltid trott att en baby-björn är en bärsele, alltså att alla bärsele kallas baby-björn? För mig kom det som en överraskning att det finns hela butiker med alla möjliga produkter som kallas baby-björn. Överraskningen var i och för sig inget fel på, tvärtom så blev jag glatt förvånad att det fanns massor av produkter av hög kvalité att köpa från baby-björn. Jag vet inte om ni är som jag, men när det kommer till att köpa saker till barnet så känns det mycket viktigare att de är från märken som man känner igen. Det är som att man blir lite misstänksam när det är för billigt eller när man aldrig hört talas om märket. Kanske är det löjligt och jag har ju egentligen inget att jämföra med. Men så jag kanske lite märkesfixerad som person eller en överdriven hönsmamma.

Jag beställde i alla fall en barnstol från baby-björn när jag väl kommit underfund med att även sådana fanns till försäljning och att baby-björn inte bara var ett bärsele. Barnstolen var faktiskt lika stabil och fin som jag förväntat mig, så även om den kostade några kronor extra så är jag nöjd. Kanske är jag inte ensam om att tror på märken så som jag gör, men har jag väl funnit nåt som känns tryggt så kör jag. Samma sak med skomärken eller andra klädmärken. Bättre att betala lite extra så håller det som oftast längre, än att köpa billigt och fler som går sönder, tänker jag. Men visst kan jag väl erkänna att det inte alltid behöver vara så och det finns ju billiga kläder som visst håller.

© 2016 A MarketPress.com Theme