Konferens Helsingborg

I helgen var vi iväg på en konferens i Helsingborg, och något som vi alla fasade blev trots allt något oerhört bra. Konferensen hölls nämligen i vackra lokaler ute i naturen, istället för inne i stan som vi alla från början trodde.

Vi fick göra en massa aktiviteter och vi fick en chans att komma närmre de vi jobbar med. Alla vi på kontoret är oerhört bra vänner, men nu fick vi även träffa de andra kontoren, prata med dem och dela våra erfarenheter. Det var en chans som jag tror fick oss att växa och utvecklas.

God mat, hög service, underbar upplevelse

Sen skall vi inte prata om middagen de bjöd på. Helt fenomenalt tillagad. Alla var nöjda, mätta och belåtna, och inte ens de som brukar ha något att poängtera gjorde det. Alla var tysta och glada, och alla var överens om att detta var den bästa konferens i Helsingborg som vi någonsin har varit på.

Jag måste säga att det främst var aktiviteterna som gjorde det för mig. Inte för att det andra var dåligt, absolut inte. Men hur ljusa och välutrustade konferenssalarna är, så är det ändå jobb, och hur roligt är det liksom?

Men servicen och de aktiviteter de hade anordnat däremot, de var perfekta. Alla har vi skrattat tillsammans, jobbat som ett riktigt lag, och det känns som att vi på något märkligt sätt har växt samman.

Att se fram emot nästa arbetsdag

Det är såhär jag vill uppleva nästa konferens, vare sig de väljer att åter lägga den i Helsingborg eller någon annanstans. Det var en lyckad upplevelse och det var något som cheferna borde fortsätta sträva efter. Det är nästan så att jag längtar till jobbet imorgon.

Läs mer om Konferens Helsingborg

© 2016 A MarketPress.com Theme