Kakel Malmö – Kakel Idéa AB

Kakel Idéa

Jag träffade en gammal bekant på gågatan, för ungefär en vecka sedan. Ni vet hur det är, man umgås flitigt under en period och sedan rinner det på något vis ut i sanden. Det är jätte tråkigt när det blir så, men likväl är det väldigt vanligt.

Hur som nu haver så var det väldigt trevligt att träffa på henne, och eftersom det visade sig att vi hade en hel del att prata om så beslutade vi oss för en middag hemma hos henne på kvällen. Under perioden då vi träffades regelbundet så höll hon och hennes man på att renovera hemmet, och lite husbesatt som jag är så var jag väldigt nyfiken på att se resultatet. Man hinner med mycket på ett drygt halvår.

Väl hemma hos henne så fick jag nästan en smärre chock. Trots att huset såg exakt likadant ut från utsidan så var det helt omgjort på insidan. Väggar hade rivits ned, rum hade växt och köket hade bytts ut. Mest imponerad kan jag definitivt säga att jag var över det nya badrummet, och min väninna berättade att de hade letat i timmar efter kakel i Malmö, bara för att det skulle bli absolut rätt. Och rätt blev det, det kan jag definitivt hålla med om.

För att på något vis hålla en röd tråd i huset så hade de även beslutat sig för att kakla upp ena väggen i köket. Det kanske inte låter så vackert men det blev otroligt bra. Eftersom de fick bra pris på kakel i Malmö samt hantverkare så hade de passat på att göra allt på en gång. Smart måste jag säga. 

Att något så enkelt som kakel kan göra en sådan enormt skillnad. Olika material och olika färger skapade olika dimensioner och ja, det var faktiskt riktigt häftigt.

Läs mer här!

© 2016 A MarketPress.com Theme