Hyra container Malmö – Norrvidinge

Hyra container MalmöJag har länge funderat på att byta arbetsplats, och har nu haft ett snack med en nära vän som har gjort att jag tagit mig i kragen. Hon arbetar med uthyrning av containrar för olika ändamål, till företag i Malmö med omnejd. Hon pratar så oerhört väl om sin arbetsplats, och det är väl kanske också det som har fått mig att inse att jag faktiskt måste göra något åt min egna situation. Att jobba med någon form av uthyrningsverksamhet är väl kanske inte riktigt min grej, åtminstone inte inom byggbranschen, men och andra sidan är det väl kanske dags att hitta det jag brinner för, eller åtminstone trivs med att göra.

Vår arbetsplats är trots allt en oerhört stor del av vårt liv, och tar dessutom upp en oerhörd stor del av vår tid. Min väninna som då trivs såväl med sina arbetsuppgifter som med sina kollegor är visst glad när arbetsdagen är slut, precis som alla vi andra, skillnaden är bara att hon inte ständigt kollar på klockan för att se hur länge hon måste vara kvar.

Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv, bara att jag på något vis vill lämna någon form av märke. Tiden börjar dock rinna ut, och precis som du och alla andra så blir även jag äldre för varje dag som går.

Det finns så mycket ansvar och måsten i livet att hälften skulle kunna vara nog, men hur man än gör så är det  omöjligt att undkomma det. Tänk om man bodde någonstans där man kunde vara självförsörjande på alla plan, men idag fungerar världen tyvärr inte på det viset. Alla vill ha en bit av kakan. Jag också.

Läs mer om Container

 

© 2016 A MarketPress.com Theme