Hitta trevlig lokal i Lund

Bild på lokal i LundNär den gamla koncertlokalen Kvarnen stängde ner i mitt lilla samhälle blev det dags för min gitarrgrupp att flytta på sig. Vi behövde en bra lokal, gärna i Lund, och medlemmarna gick till och med med på att betala lite dyrare avgifter för att kunna hyra vår alldeles egna lokal. Jag gick in och googlade efter ”lokal Lund” men hittade inte riktigt vad jag letade efter. Jag vill tillägga att detta var för snart tre år sedan, och sidor och andra i samma kategori inte existerade. Jag vill inte få 2009 att låta som en evighet sedan, men internet var annorlunda då, på alla sätt och vis. Tänker man på det har sättet vi använder internet på förändrats enormt mycket bara under det senaste halvåret. Fler och fler blir mer eller mindre beroende av sociala medier, såsom Facebook, Twitter och LinkedIn, i sina vardagsliv. Fler och fler tjänster i vardagen går idag tre gånger smidigare om du laddar ner en app och använder den. För bara några år sedan hade man ingen aning om vad ens vänner gjorde när man inte träffade dem. Idag har man järnkoll på allt och alla. På gott och på ont.

Hursomhelst… Jag fastnade till slut för Wihlborgs, ett företag som hade lite kunskap om sedan tidigare och som jag definitivt kände att jag litade på. Jag ringde upp dem, berättade ur det var, och de var snälla nog att boka in ett möte mellan mig och deras ansvarige för kommersiella lokaler i Lund. Innan jag visste ordet av var saken i stort sett biff.

Hyran är okej och lokalen är tillräckligt bra och skön att vistas i för att mina elever (eller deras föräldrar) ska känna att det är värt att åka hela vägen till Lund. Det, i sin tur, ledde till att fler och fler från Lund upptäckte min kurs, och innan jag visste ordet av hade jag fler elever än vad jag egentligen kände mig bekväm med att hantera på en och samma gång. Jag till och med övervägde att ge upp mitt dagjobb och fokusera helhjärtat på gitarrlektionerna, men så långt om det aldrig.

© 2016 A MarketPress.com Theme