God catering restaurang

ute på catering med flickvännenFlickvännen och jag hade bokat bord på en restaurang inom catering i Lund, maten var så god att vi koncentrerade oss bara på att äta. Det var inte förens efter huvudrätten vi började prata, men när vi väl pratade så handlade det om maten och den underbara restaurangen inom catering i Lund, personalen var så service inriktade.

Förlovning

Mitt riktiga mål med den här middagen var att fråga om min livskärleks hand, som jag har varit nervös på jobbet. För att lugna ner mig så tänker jag på vår tid tillsammans och vilket perfekt tillfälle jag har. Allt känns så rätt, stämningen är bra och restaurangen inom catering i Lund är perfekt. Min kära flickvän har nu blivit min blivande fru.

Jag vill bara tacka catering i Lund för att gjort den här möjligheten enkel. Vi fick även reda på att denna restaurang inom catering i Lund arrangerar bröllop, och detta är något vi definitivt ska kolla in på.

© 2016 A MarketPress.com Theme