Från det gamla till det nya

När du har mycket saker, anlita en transportVi har precis flyttat till vårt älskade hus från en lägenhet inne i stan. Lägenheten var helt underbar, gammal med massor av historia och själ, men ett hus är ändå ett hus. Dessutom är vårt älskade hus placerat utanför stan, inte ute på landet helt, men ändå bland åkrar och gårdar. Som vi älskar det, och som vi älskar vårt nya liv.

Det finns roligare saker än att flytta

Av någon anledning bestämde vi oss i alla fall för att anlita en firma som sysslar med transport i Lund, istället för en specifik flyttfirma. Fråga mig inte varför det blev så, jag la mig helt enkelt inte i det beslutet. Jag var lite mer upptagen med att fantisera om väggfärger och nya möbler. Min man fick ta tag i det praktiska liksom. Sån är jag.

Men det fungerade bra det också. Vi fick vår transport i Lund, och det var inget konstigt att vi valde dem istället för en traditionell flyttfirma. Tydligen var vi inte ensamma om just det valet.

Vi har åtminstone sysselsättning

Så nu befinner vi oss i vårt nya hus. Vi har mycket att göra, så det är åtminstone skönt att vår transport från Lund kom i tid. Ja, och att ingenting var sönder då! Det skall rivas ut, byggas nytt, målas, isoleras, bytas tak och mycket, mycket annat. Min älskade man suckar mest över det, och önskar att det skulle vara över vid det här laget, medan jag nog ändå tycker att det skall bli ganska så roligt. Så länge vi inte stryper varandra vill säga.

Hela poängen är i alla fall, anlita alltid en firma för transport i Lund. Gör det inte själv! Det finns så oerhört mycket annat som du kan göra i stället, tro mig!

Kolla in denna sidan: transportlund.com

© 2016 A MarketPress.com Theme