Fönsterputs ger maximal effekt

Att ha rena fönster ger ett extremt lyft till ett rum och det vet också alla som någon gjort det och upplevt den före- och efter-effekt som det verkligen ger. Skillnaden mellan en smutsigt fönster och ett rent sådant är både slående och häpnadsväckande. Det som dock ställer till det gällande rena fönster är det faktum att det dels är väldigt svårt att genomföra en fönsterputs och att det dels också tar väldigt lång tid att göra. Som ytterligare krydda så ska man även säga att en fönsterputs medför en viss risk och ju högre upp man bor i en fastighet – desto farligare blir det också.

Det svåra i kombination med svårigheten och risken för att falla gör att många personer avstår från att putsa sina fönster och att därmed den häpnadsväckande effekten vi nämnde ovan också i och med detta uteblir. Här tycker vi att man istället för att avstå istället ska vända sig till en professionell städfirma och låta denna sköta sin fönsterputs. Idag mer än någonsin då man numera kan använda en väldigt förmånlig skattesubvention i samband med professionell hjälp i samband med fönsterputs och detta i form av rut-avdraget.

Använd rut-avdraget för fönsterputs i Stockholm

Vi kan förklara hur detta fungerar genom ett litet exempel och här säger vi att du bor högst upp – våning 16 – i en fastighet i Stockholm. Du har vare sig tid att putsa dina fönster och då du försökt på insidan av dessa så har resultat blivit undermåligt där stora vita streck bildats som en följd av rinnande vatten blandat med rengöringsmedel. Vidare så har du aldrig vågat putsa dina fönster på utsidan på grund av höjden – ett fall från våning 16 i din fastighet i Stockholm skulle med all säkerhet innebära allvarliga skador och till och med en risk för döden.

Här står du således med smutsiga fönster som dessutom blir smutsigare av alla avgaser i Stockholm och detta gör du till dess att du får höra talas om rut-avdraget och du kontaktar i och med detta en städfirma i Stockholm som åtar sig uppgiften att utföra en fönsterputs hos dig. Sagt och gjort; denna städfirma utför en fönsterputs i Stockholm och du får exakt den effekt vi nämnde ovan. Hela din lägenhet i Stockholm får ett helt nytt sken, en lyster och en renare intryck.

Det bästa av allt? Då din fönsterputs är genomförd så drar du av halva kostnaden för det arbete som städfirman i Stockholm lagt ner på din deklaration och denna summa är därefter något som du får tillbaka på din skatt. Du har således fått din fönsterputs till halva priset och dessutom så har du ytterligare en fördel gällande priset av att du bor i Stockholm.

Billig fönsterputs i Stockholm

Det finns nämligen en stor uppsjö av verksamma städföretag där och i slutändan har detta gjort att priserna för deras tjänster blivit väldigt mycket lägre än vad de är i andra mindre städer med en lägre konkurrens.

Rut-avdraget och konkurrensen mellan städföretagen i Stockholm är således två väldigt starka argument till varför man ska se till att få sina fönster putsade av rena proffs. Rut-avdraget gäller naturligtvis över hela Sverige och där har således alla samma chans till ett bättre pris.

© 2016 A MarketPress.com Theme