Fönsterfärg

Sommaren är ju den tid på året där man tillbringar som mest tid utomhus, men det är också den tid på året där man tillbringar mest tid med att titta ut genom sina fönster. Så är det för mig åtminstone. Det innebär också att man ser alla små skavanker, smutsiga rutor och flagnande färg. Det innebär i sig också att jag är tvungen att göra något åt det, något som jag absolut inte är intresserad av när solen står som högst på himlen.

Men ja, någon måste ju ta tag i det, så i år så blir det väl jag som slippar ner våra gamla träfönster, och ger dem ett nytt lager färg. De skulle för all del också behöva nytt kitt, men vi får väl ser hur det blir med det. Nej, jag är inte lat, långt ifrån. Det kan väl kanske snarare vara så att jag eventuellt är lite ovillig.

Ja, ovillig låter rätt så bra.

Men ja, måla fönster i sommar låter väl som ett ganska lagom stort projekt. Om inte annat så får jag ju lite sol samtidigt. Det jag dock måste göra är att ta reda på vilken form av fönsterfärg jag skall använda. Plastfärg blir det ju absolut inte, det säger nästans sig själv. Däremot så har jag hört en hel del bra saker om linoljefärg, så det tål ju helt klart att kollas upp.

Aja, nu har jag uppehållet er här tillräckligt länge. Ut och gör någonting med er nu. De säger ju att det är hälsosamt att vara ute och röra på sig. Ge er ut och kolla om det ligger någonting i det.

Intresserad att läsa mer? Klicka här : Fönsterfärg

© 2016 A MarketPress.com Theme