Cloudfinder – Backup för Google apps

Hallå kära vänner! Hur mår ni idag? Jag är på strålande humör även om det regnar. Har egentligen alltid tyckt bra om dessa mulna höstdagar då man kan sitta inne och bara mysa. Som jag skrev sist har vi äntligen blivit klar med inventeringen och det gick bättre än förväntat. Carina brukar ju gå i taket varje gång men till och med hon var riktigt sansad i år. Denna vecka är det fixande och trixande med det tekniska som gäller och givetvis har det fallit på mitt bord. Planen är att vi ska fortsätta att använda Google Apps och betala för det. Ni som har varit trogna läsare länge kanske kommer ihåg mina inlägg om Jans kommentarer om att betala för något som man kan få gratis (vad är det för fel med en hotmail-adress?).

Idag är han nog den av oss som mest använder sig av apparna och föredrar nästan att träffas på en hangout istället för i verkliga livet. Nä, skämt åsido, men det är kul att se hur det fungerar bra att integrera teknologi även hos de äldre på vårt lilla företag.

Det som måste fixas nu är ett backupsystem för det börjar bli lite filer och grejer att hålla reda på och om hårddiskarna hade lagt av nu hade det inte blivit roligt kan jag lova. Jag har letat runt lite på nätet och hittat lite olika företag som erbjuder molnbackup, men det som jag gillar bäst än så länge är Cloudfinder. Känner ni till det? Det är ett litet företag baserat i Malmö som erbjuder backup för Google Apps och från vad jag har sett hitintills så verkar det både lättförståeligt och har snygg design också. Om jag har förstått allting rätt så kan man skriva upp sig för en 30-dagars prövotid så det tänkte jag slå till och göra. Får berätta mer senare om hur det fungerar (och om Jan och Cristina gillar det). Hoppas ni får en härlig dag (trots vädret) och att ni inte jobbar ihjäl er! Kram 

© 2016 A MarketPress.com Theme