Catering i Lund för hela familjen

Det finns inte bara ett tillfälle där man, som privatperson eller som företag, kan vara i stort behov av catering i Lund. Utan så klart flera. Det kan handla om allt ifrån bröllop, begravningar, födslar och födelsedagar till konferenser, kick-offer och olika sorters events. Kanske handlar det om att ha ett party för ditt företags duktiga säljare när de nått ett visst mål, till exempel sin budget för kvartalet eller något liknande. Men man får inte stirra sig blind på det faktum att catering först och främst är en företeelse för företag och organisationer. Jag har tidigare varit anställd på en cateringfirma och jag kan svära på att åtminstone hälften av våra kunder bestod av privatpersoner som skulle ha lite större fester eller sammankomster och helt enkelt inte hade ork, tid eller lust att stå och fixa och dona med maten samtidigt som man underhåller gästerna.

 

Kriterier för en bra cateringtjänst

Jag kan svära på att de allra flesta av våra kunder var ruskigt nöjda. Sen är det å andra sidan inte nog om du frågar mig. Ett företag ska ha hundra procent nöjda kunder – särskilt ett företag som sysslar uteslutande med att förbereda och servera MAT. Som stoppas i munnen. Som tuggas och sväljs. Klart att man ska ha ENBART nöjda kunder. Men så var företaget jag jobbade på å andra sidan inte i sitt bästa skick när det kom till struktur och administrativt arbete. Vi hade även en del anställda där som verkligen inte såg ut att bry sig om maten de lagade. De var varken trevliga, serviceinriktade eller ens särskilt duktiga. Receptet på en bra cateringtjänst, tror jag, är

1) Kvalitativ mat

2) Duktig och engagerad personal

3) Bra service

4) Flexibilitet

5) Humana priser

Och jag kan säga minst tre punkter som min före detta arbetsgivare misslyckades galant med. Vill du ha en BRA cateringtjänst istället? Besök cateringlund.nu istället. 

© 2016 A MarketPress.com Theme